Onze feestformule's

Aperitief formule

Deze formules kunnen enkel genomen worden als ze gevolgd worden door een menu of walking dinner! Wij voorzien partytafels op stahoogte en een aantal zitplaatsen door u te bepalen. En bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons gezellig terras. Voor een receptie kan u steeds kiezen uit onderstaande formules. Wij werken graag met u een voorstel uit.

Bij deze formule wordt gedurende 1 uur cava brut, fruitsap, witte & rode wijn, bieren, frisdranken geschonken.

Receptie 1 (1 uur ) 15.00 € p.p.

• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes 
• Chorizo, coppa di parma, manchego en ansjovis
• Worstenbroodjes en mini-kaaskroketten

Receptie 2 (1 uur ) 17.50 € p.p.

• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes 
• Worstenbroodjes en mini-kaaskroketten
• Assortiment belegde toast: Ganzenlever mousse, gerookte zalm, King krab

Receptie 3 (1 uur ) 20.00 € p.p.

• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes
• Worstenbroodjes, mini-kaaskroketten, mini-loempia, mini-pizza
• Assortiment belegde toast: Ganzenlever mousse, King krab
• Glaasje garnaalcocktail

Receptie 4 (1 uur) 22.50 € p.p.

• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes
• Worstenbroodjes, mini-kaaskroketten,
• Assortiment belegde toast: Ganzenlever mousse, King krab
• Glaasje garnaalcocktail
• Oester uit het Grevelingenmeer

Receptie à la carte Geen formule, alles à la carte met Finggerfood

Indien u graag onze huis champagne Piper Heidsieck uw receptie wenst suppl. 6.00 € p.p.

 

Communie menu

Wij hebben het genoegen om u het volgende voor te stellen. Gelieve zo snel mogelijk te bevestigen, wegens beperkte plaatsen.

Kids 1 15.00 € p.p.

• Tomaatsoep met Ballekes
• Kipfilet appelmoes frieten
• IJslam

Kids 2 17.50 € p.p.

• Tomaatsoep met Ballekes 
• Fish & chips
• IJslam

Kids 3       20.00 € p.p.

• Kaas of garnaal kroket
• Kidsfilet
• IJslam

Menu 1      39.50 € p.p.

• Hapje van de chef
• Duo van Calamares en scampi fritti met tartaarsaus
• Varkenshaasje met primeur groenten en kroketten
• IJslam
Indien u soep wens als tussengerecht 5.00 € supl. p.p. Kreeftensoep 10.00 € supl. p.p.

Menu 2      39.50 € p.p.

• Hapje van de chef 
• Lente sla met asperges en Serrano ham
• Côte à l’os van de Grill met Bearnaise en salade
• IJslam
Indien u soep wens als tussengerecht 5.00 € supl. p.p. Kreeftensoep 10.00 € supl. p.p.

Menu 3      42.50 € p.p.

• Hapje van de chef
• Vitello Tonato
• Parelhoen met druiven en kroketten
• IJslam
Indien u soep wens als tussengerecht 5.00 € supl. p.p. Kreeftensoep 10.00 € supl. p.p.

Menu 4      52.50 € p.p.

• Hapje van de chef
• Salade van kreeft
• Aspergesoep
• Kalfsfilet met dragonsausje
• IJslam
Indien u Kreeftensoep soep wens als tussengerecht 5.00 € supl.


Menu van de Chef April, Mei

zie menu site
Menu met 1 voorgerecht 39,50 € p.p. aangepaste wijnen 57,50 € p.p.
Menu met 2 voorgerechten 49,50 € p.p. aangepaste wijnen 72,50 € p.p.
Supplement IJslam i.p.v. chocolade 3.00 €


Zelf menu maken

Wenst u uw feest zelf samen te stellen bieden wij deze formule aan. Wij stellen graag samen met u een menu op maat van uw gelegenheid. Bepaalde gerechten zijn verbonden aan het seizoens**. De volgende mogelijkheden zijn feestmenu’s vanaf 20 personen en kunnen niet à la carte besteld worden.

Formule 1     39.50 € : Voorgerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Formule 2     44.50 € : Voorgerecht / Soep / Hoofdgerecht / Nagerecht
Formule 3     49.50 € : Voorgerecht / 2de voorgerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Formule 4     54.50 € : Voorgerecht / Soep / 2de voorgerecht / Hoofdgerecht /                                                         Nagerecht

Receptie • cava, fruitsap en andere dranken 30 min 15.00 € • Grissini met pata negra • Toast met gerookte zalm • Kaaskroketje

A la carte receptie
• Cava Palau fles 32.50 €
• Champagne Piper Heidsieck fles 65.00 €
• Looza liter 8.00 €
• Grissini met pata negra 1.00 €
• Toast met gerookte zalm 1.00 €
• Toast met steak tartare 1.00 €
• Kaaskroketje 1.00 €

Koude voorgerechten
• Oesters koud uit het grevenlingenmeer**
• Zeeuwse platte oesters** (supl. 7.50 €)
• Terrine van ganzenlever met chutney (supl.2.50 €)
• Tompoes van gerookte zalm en mozzarella 4.50 €
• Duo van wildpaté met uienconfituur**
• Carpaccio van Rund en Parmezaan
• Carpaccio van tonijn en grof zeezout
• Garnaal cocktail met appel en cocktailvinaigrette
• Trio van gerookte vis en mierikswortel mousse
• Salade met kreeft (supl.7.50 €)
• Serrano ham met meloen
• Vitello Tonato
• Trio van Sashimi zalm / tonijn / coquille
• Gerookte zalm klassiek

Soepen
• Tomatensoep
• Preisoep
• Kreeftensoep (supl. 5.00 €)
• Butternutsoep met coquille (supl. 5.00 €)
• Witloofsoep met grijze garnaal (supl. 2.00 €)
• Waterkerssoep met gerookte zalm (supl. 2.00 €)

Warme voorgerechten
• Scampi fritti met tartaar
• Duo van Scampi en calamares fritti met tartaarsaus
• Scampi mediterraans en gefruite prei
• Scampi van de chef
• Gebakken coquille met bloedworst en een bloemkoolzalf
• Gebakken coquille op Oosterse wijze
• Gebakken roodbaars met rode pesto en zongedroogde tomaat
• Gegratineerde mosselen**
• Pomme Ostendaise
• Pomme Moscovit (supl 15.0 0 €)
• Verse pasta met zeevruchten en rode pesto en tomaat
• kroketjes Garnaal / Zalm dille / Paling groen / Scampi green curry / Kaas
• Asperges op Vlaamse wijze **
• Asperges met gerookte zalm ** (supl. 2.00 €)
• Kikkerbillen in look (supl. 3.00€)
• Rijkelijk gevulde Bouillabaise

Hoofdgerechten Vis
• Tongfilets met pata negra, mozzarella en verse pasta
• Gebakken zeebaars met zeekraal en beure blanc
• Boullabaisse van vis en zeevrucht met roux
• Tompoes van tong en zalm met Sabayon van Duvel
• Kabeljauwhaasje met duxelle van champignon in aardappeljasje
• Griet met dragonmosterd korst met beukezwam en wittewijnsaus
• Papillotte van vis tomaat champignon
• Reuze gamba met look mozzarella en tomaat (supl. 10.00)
• Scampi va de chef Hoofdgerechten vlees
• Lamsfilet in bladerdeeg en seizoen groenten (supl. 2.00 €)
• Kalfsburger met truffel en japanse beukezwam
• Bouché à la Reine met frietjes
• Varkenshaasje met toren primeur groenten en kroket
• Fazantenborst Brabançonne** (supl. 2.00 €)
• Fazantenborst Fine Champagne** (supl. 2.00 €)
• Patrijs met wildgarnituur en knolselderpuree** (supl. 2.00 €)
• Hertenfilet met truffeljus en garnituur** (supl. 2.00 €)
• Zwartpootkip Fine Champagne (supl. 2.00 €)
• Filet van iberico bellota en bos champignons
• Kalfszwezeriken met truffeljus en garnituur  (supl. 2.00 €)
• Varkenscarré Black Well • Ossoo Bucco
• Escaloppe Milanaise
• Côte à l’os bearnaise poivre salade

Nagerechten
• Chocolade mousse
• Dame blanche
• Bavarois met vanilleroomijs en coullis van vruchten
• Verjaardagijstaart met vuurwerk (supl. 3.00 €)
• Duo van speculaas farfait en creme brullé
• Desserten buffet (supl. 10.00 €)
• Communie lam (supl. 3.00 €)
• Grand dessert (supl. 5.00 €)

Prijzen per fles 
• Cava 32.50 €
• Huiswijn 25.00 €
• Water, fruitsap 8.00 €

Prijzen all-in formule tijdens het eten 
Cava, huiswijn, frisdranken, bieren, koffie en thee tijdens de dinner volgens formule menu

Formule 1 20.00 €
Formule 2 22.50 €
Formule 3 22.50 €
Formule 4 25.00 €


Walking Dinner

Wenst u uw feest op een ietwat nonchalantere manier te organiseren, dan kiest u het best voor een walking dinner. Al wandelend kan u genieten van verschillende lekkere gerechten die in receptiestijl worden rondgedragen. Een beetje uitleg bij dit voorstel Walking Dinner.
Voor een kleine receptie stellen wij voor 30 min. prijs hieronder.
Daarna maakt u zelf de keuze van uw walking dinner, in uw prijs budget. Deze zijn geen 1 hap gerechten maar mooie afgewerkte borden. Het is gebruikelijk vanaf 5 gerechten te bestellen enz…..
De dranken tijdens de walking dinner 25.00 € zie onderaan.
Receptie
• cava, fruitsap en andere dranken 30 min 15.00 €
• Grissini met pata negra • Toast met gerookte zalm • Kaaskroketje

A la carte receptie
• Cava Palau fles 32.50 €
• Champagne Piper Heidsiechk fles 65.00 €
• Loza liter 8.00 €
• Grissini met pata negra 1.00 €
• Toast met gerookte zalm 1.00 €
• Toast met steak tartare 1.00 €
• Kaaskroketje 1.00 €

Koude voorgerechten
• 2 Oesters koud uit het grevenlingenmeer 4.90 €
• 2 Zeeuwse platte oesters 7.50 €
• Terinne van ganzenlever met porto gelei 6.50 €
• Tompoes van gerookte zalm en mozzarella 4.50 €
• Duo van wildpaté met uienconfituur 5.20 € (seizoen wild)
• Carpaccio van Rund en parmesan 4.50 €
• Carpaccio van tonijn en grof zeezout 5.50 €
• Garnaal cocktail met appel en cocktailvinaigrette 5.20 €
• Trio van gerookte vis en mirikswortel mousse 6.20 €
• Salade met kreeft 9.00 €
• Serrano ham met meloen 4.50 €

Warme voorgerechten
• Duo van Scampi en calamares fritti met tartaarsaus 5.20 €
• Scampi mediterraans en gefruite prei 5.20 €
• Scampi van de chef 5.90 €
• Gebakken coquille met bloedworst en een bloemkoolzalf 6.50 € 
• Gebakken coquille op Oosterse wijze 7.50 €
• Gebakken roodbaars met rode pesto en zongedroogde tomaat 6.20 €
• Gegratineerde mosselen 5.20 €
• Pomme Ostendaise 6.50 €
• Pomme Moscovit 16.50 €
• Verse pasta met zeevruchten en rode pesto en tomaat 5.20 €
• Garnaalkroketjes 5.20 €
• Asperges op Vlaamse wijze 6.50 €
• Asperges met gerookte zalm 7.00 €

Hoofdgerechten Vis
• Tongfilets met pata negra, mozzarella en verse pasta 10.50 €
• Gebakken zeebaars met zeekraal en beure blanc 12.50 €
• Boullabaisse van vis en zeevrucht met roux 10.50 €
• Tompoes van tong en zalm met Sabayon van Duvel 11.50 €
• Kabeljauwhaasje met duxelle van champignon in aardappeljasje 13.50 € 
• Griet met dragonmosterd korst met beukezwam en wittewijnsaus 14.50 €

Hoofdgerechten vlees
• Lamscarré met moutarde meaux erwtenpuree, wortel 14.50 €
• Kalfsburger met truffel en japanse beukezwam 12.50 €
• Bouché à la Reine met frietjes 10.50 €
• Varkenshaasje met toren primeur groenten en kroket 11.50 €
• Fazantenborst Brabançonne 13.50 € (seizoen)
• Fazantenborst Finne Champagne 13.50 € (seizoen)
• ½ patrijs met wildgarnituur en knolselderpuree 14.50 € (seizoen)
• Hertenfilet met truffeljus en garnituur 16.00 € (seizoen)
• Zwartpootkip Finne Champagne 13.50 €
• Filet van iberico bellota en bos champignons 14.50 €
• Kalfszwezeriken met truffeljus en garnituur 16.00 €

Nagerechten
• Chocolade mousse 6.50 €
• Dame blanche 5.00 €
• Bavarois met vanilleroomijs en coullis van vruchten 6.50€
• Verjaardagijstaart met vuurwerk 10.00€
• Duo van speculaas farfait en creme brullé 6.50 €
• Desserten buffet 12.50 €
• Communie lam 8.00 €

Prijzen per fles
• Cava 32.50 €
• Huiswijn 25.00 €
• Water, fruitsap 8.00 €

Prijzen all-in formule tijdens het eten 25.00 €
• Cava, huiswijn, frisdranken, bieren, koffie en thee

 

 

Babyborrel

Net mama en papa geworden? Van harte Proficiat! Nodig familie en vrienden uit en geniet van onze babyborrel-formule in een mooi aangekleed privé-zaaltje (vanaf 20 personen). Wij voorzien partytafels op stahoogte en een aantal zitplaatsen door u te bepalen. En bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons gezellig terras. Voor een babyborrel kan u steeds kiezen uit onderstaande formules. Wij werken graag met u een voorstel uit. Deze formules kunnen enkel tussen 15.00 u en 18.00 u geboekt worden! Bij deze formule wordt gedurende 2.5 uren cava brut, fruitsap, witte & rode wijn, bieren, frisdranken geschonken. Kinderen tot 12 j aan 50 % van de prijs.

Babyborrel 1 (2.5 uren) 25.00 € p.p. 
• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes
• Chorizo, coppa di parma, manchego en ansjovis
• Worstenbroodjes en mini-kaaskroketten

Babyborrel 2 (2.5 uren) 30.00 € p.p. 
• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes
• Worstenbroodjes en mini-kaaskroketten
• Assortiment open belegde receptiesandwich: kaas, serrano ham, preparé en krab

Babyborrel 3 (2.5 uren) 30.00 € p.p.
• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes
• Worstenbroodjes en mini-kaaskroketten
• Assortiment belegde toast: Ganzenlever mousse, gerookte zalm, King krab
• Glaasje garnaalcocktail

Babyborrel 4 (2.5 uren) 30.00 € p.p.
• Fingerfood op tafel: Olijven, borrelnootjes
• Worstenbroodjes, mini-kaaskroketten, mini-loempia, mini-pizza,
• Assortiment belegde toast: Ganzenlever mousse, King krab
• Zoetjes: Creme brulé, Vanilleroomijs chocolade

 

Voor feesten vragen wij steeds 30% voorschot, en de resterende rekening betaling na het feest.

Voor verdere informatie kan u ons steeds bellen